Preguntes Freqüents

DESCOMPTES VALLVIDRERA

Pots consultar els requisits, els peatges on s’aplica el descompte ecoviat i donar d’alta el teu vehicle a www.ecoviat.com

Un cop registrat, verifiquem els teus trànsits i si els has abonat amb el viat que has informat a ecoviat i hi ha coincidència amb la matrícula enregistrada, t’aplicarem el descompte a cada trànsit.

El descompte VAO i ECO s’aplicaran a cada trànsit i diàriament, el descompte per freqüència es calcula a final de mes segons nombe de viatges i s’abona a mes vençut.

Sols les motos elèctriques poden optar al descompte ecoviat. La resta de descomptes són exclusius per turismes. Les motos gaudeixen ja d’una tarifa reduïda (cal circular per via manual o amb viat per via que té el terra pintat en franges blau/verd).

DESCOMPTES CADÍ

Pots consultar requisits des d’aquest enllaç. Descompte segons nombre de viatges en sis mesos a turismes que abonin el peatge amb ViaT o motocicletes amb targeta o  Viat. Cal que et registris a l’Àrea Client incorporant les targetes o Viat que vulguis vincular al descompte.

La consulta és sobre la previsió de trànsits i es calcula a final de mes transcorreguts 6 mesos de la data d’alta al programa DescompT.

Pots consultar-ho des d’aquest enllaç.

Resta de vehicles: camions, autocars, furgonetes i vehicles pesants, que abonin el peatge amb viat o targeta de crèdit. Segons volum de facturació anual s’aplicarà una bonificació. Pots consultar requisits des d’aquest enllaç.

Cal inscriure’s des d’aquest enllaç.

Pots consultar requisits i documentació a aportar al Consell Comarcal que et correspongui per residència. Clica aquí per obtenir informació de contacte.

La condició de resident caduca als tres anys. Caldrà que vagis al Consell Comarcal a renovar la teva bonificació.

No podem retrocedir un pagament, atès que hem d’acreditar a la Generalitat que s’ha passat amb la targeta vinculada a la condició de resident. Si la via ha detectat ViaT no t’haurà permès introduir la targeta i la barrera s’haurà aixecat. En aquest moment cal que sol·licitis l’ajut del nostre personal per tal que anul·lin el càrrec. Un cop has creuat el peatge ja no es pot retrocedir.

Cal que aportis al Consell Comarcal que et correspongui per residència el certificat bancari que acrediti que el titular de la targeta és el beneficiari del descompte de residents i que està domiciliada en una entitat que tingui seu a qualsevol municipi de la Cerdanya, Berguedà o Alt Urgell.

El descompte a residents és d’aplicació únicament a motocicletes, turismes i furgonetes de dos eixos i 4 rodes fins a 9 places amb o sense remolc d’1 eix i sense roda bessona.

Si el teu remolc té més d’un eix o té roda bessona, se’t cobrarà la tarifa segons categoria de vehicle.

Cal que l’empresa tingui domicili fiscal a qualsevol dels municipis de la Cerdanya, Alt Urgell o Berguedà i que els vehicles estiguin classificats com a pesants o comercials.

Hauràs de dur tota la documentació (original i còpia) a les oficines del Túnel del Cadí. Pots consultar requisits i documentació a aportar des d`aquest enllaç.

FACTURACIÓ

Cal que et registris com client des de l’àrea de client. Hauràs d’introduir les teves dades fiscals i les targetes o Viat amb els que has abonat els trànsits, indicar des de quina data vols que t’enviem la factura (si vols factura dels trànsits anteriors a la data de registre) i podràs descarregar-te les factures sobre el 5 de cada mes i des de la teva àrea de client.

Si has abonat el peatge en efectiu, caldrà que enviïs els tiquets originals (no còpia) per correu ordinari adjuntant el document en PDF complimentat amb les teves dades fiscals i les numeracions dels rebuts dels que vols factura a:

Túnels de Barcelona i Cadí,
Concessionària de la Generalitat de Catalunya, SA.
Ctra. De Vallvidrera a Sant Cugat Bv-1462 Km. 5,3
08017 Barcelona

S’admet qualsevol Via T o targeta, excepte Via T Multivia de CaixaBank o emesos per emissors no financers com Bip&Drive, Pagatelia, RESA.. i per fer-ho has d’adreçar-te a l’emissor.

Entra a la teva àrea de client, des d’on podràs canviar dades de contacte, telèfon, correu electrònic.

Si ha canviat la teva adreça fiscal, caldrà que ens enviïs tota la informació des del formulari de contacte + així com el document d’hisenda que acrediti el canvi d’adreça i nosaltres ho modificarem en fitxa.

Si ha canviat el NIF, hauràs de registrar-lo com nou client tenint cura primer de desactivar totes les targetes del NIF antic (sinó el sistema no et permetrà duplicar-les).

Pots sol·licitar factura dels teus trànsits dels darrers 4 anys.

REBUT DE TRÀNSITS

Si has abonat el trànsit amb ViaT i vols rebre el rebut dels teus trànsits, caldrà que et donis d’alta a l’àrea client i registris el teu viaT a e-rebut. T’enviarem el rebut de pas al teu correu electrònic el primer dia laborable després del teu trànsit.

Si has abonat el trànsit amb targeta, cal que sol·licitis el certificat de trànsit des del formulari de contacte indicant, dia, hora i número complet de la teva targeta i t’enviarem el rebut per correu electrònic.

En cap cas podem emetre un duplicat d’un rebut de trànsit abonat en efectiu.

Entra a la teva àrea de client i dins de cadascuna de les teves targetes podràs editar el mail i modificar-lo.

Per obtenir els rebuts de pas de dies anteriors a la data d’alta, caldrà que ho sol·licitis des del formulari de contacte indicant la numeració completa de la tarjeta o ViaT i el període del que vols que t’enviem el certificat de trànsits. T’ho enviarem per correu electrònic. Accedir a  formulari de contacte.

Cal que entris a la teva àrea de client i a la targeta cliquis a la paperera dins l’apartat e-rebut.

VIAT

El Via T és un sistema de telepeatge utilitzat a les autopistes per fer el pagament del trajecte sense haver d’aturar el vehicle.

  1. Comprova que la posició del Via T al teu vehicle és la correcta.
  2.  Sol·licita l’assitència del nostre personal clicant el botó que hi ha a la via.
  3. Si persisteix el problema, posa’t en contacte amb l’entitat emissora per explicar-li el teu cas.

L’has de sol·licitar a l’entitat emissora que t’ha proporcionat el Via T.

Pots consultar els descomptes des d’aquest enllaç.

Recorda que si vols acollir-te al descompte per freqüència als túnels de Vallvidrera caldrà que ho sol·licitis des d’aquest enllaç i introdueixis el codi promocional TUNELSB

ÀREA DE CLIENTS

Donar-te d’alta a l’Àrea Clients és fàcil i gratuït.

Un cop emplenat el formulari, t’enviem un correu electrònic a l’adreça que ens has proporcionat per comprovar que és correcta. Aquest correu electrònic tindrà una validesa de 72 hores.

T’informarem que ja pots iniciar registre i hauràs d’introduir una contrasenya que puguis recordar per accedir sempre que vulguis a la teva àrea de client.

Podràs introduir les teves targetes o Viat per rebre els rebuts o les factures dels teus trànsits, inscriure’t als descomptes que requereixin registre online.

Per entrar al teu compte només et calen el correu electrònic amb el qual t’hi has registrat i la teva contrasenya.

Si has oblidat la teva contrasenya, fes clic a ‘Has oblidat la teva contrasenya?’ i indica-hi la teva adreça de correu electrònic. Rebràs un enllaç per tal que puguis canviar la teva contrasenya. Si no recordes l’adreça de correu electrònic que vas fer servir per registrar-t’hi o si ja no hi tens accés, posa’t en contacte amb nosaltres des del formulari de contacte o envia un correu electrònic a atencioclients@tunels.autopistas.com